Lunch, High Tea, Diner, Hapjesbuffet

Lunchen, High Tea-en (Theesnoeperij), Dineren en Hapjesbuffet in De Bourgondische Hoeve, dat kan allemaal!   


Op de kleine kaart voor de Koffie & Theeschenkerij (donderdag en vrijdag open van 12 tot 17 uur) staat o.a.: soep van de dag, tosti, huisgebakken taartje, boerenbrood, huisgemaakt ijs.... Ofwel; een zelf samen te stellen lunch. Of laat u het liever aan mij over? Een heerlijke lunch voor gezelschappen met allemaal huisgemaakte en regionale producten.

Uiteraard ontbreekt de High Tea niet. Ik noem het 'Theesnoeperij'. 3 Verschillende arrangementen met huisgemaakte lekkernijen, zoet en hartig. Ook de crostini's zijn home-made! Biologische thee en koffie. Thee vers en/of gedroogd uit eigen tuin, koffie waarvan de bonen zelf gebrand en gemalen zijn.

Diner in De Bourgondische Hoeve is zoals vanouds huiselijk, regionaal, vol met smaken, in een woord 'af'! Keuze uit 3 of 4 gangendiner. Met het beroemde 'Dessertbuffet'! Een tafel vol met mousjes, fruit, kaas, etc... Dus heeft u wat te vieren? Voor gezelschappen met een minimum van 15 personen.

Hapjesbuffet... Voor een informele middag, ontvangst met koffie/thee en taart, vervolgens borrelen met een tafel vol lekkere hapjes.

Lunch en High Tea kunt u op donderdag en vrijdag al vanaf 2 personen bespreken. Op de andere dagen van de week geldt echter een minimum van 15 personen. Zoals u al zag is het diner ook voor gezelschappen vanaf 15 personen. Voor het hapjesbuffet geldt een minimum van 25 personen.

Hieronder ziet u 4 bestanden die u meer informatie geven. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij altijd bellen op 0485-441633 / 06-53644482. En wellicht komt u met uw collega's/vrienden/vriendinnen/zakenrelatie's genieten op De Hoeve! Dit is mogelijk op alle dagen van de week.


De Kleine Kaart vindt u terug op de Homepage; 'Welkom bij De Bourgondische Hoeve'