Onze veestapel en moestuin

Als boerderij-restaurant proberen wij zoveel mogelijk eigen biologische / milieuvriendelijke producten op tafel te zetten.
Wij zijn dan ook trots op onze eigen scharrelvarkens, ganzen, kalkoenen, boerderijkippen, groente, fruit, kruiden, aardappelen en zonnebloemen. Ook onze scharreleitjes zijn niet te versmaden.    
Onze moestuin staat al sinds onze start in 1998 vol met biologische "vergeten groenten" oftewel "oergroenten". Heerlijke ouderwetse smaken met hedendaagse technieken en recepten bereid, culinair genieten!

Ons rundvlees komt van de Charolaisrunderen van Math Loonen uit Siebengewald, De Korenhof. Deze runderen grazen in het nabijgelegen natuurgebied Maasduinen. Zij zorgen daardoor voor hun eigen kostje en zijn daadoor ook helemaal biologisch.
Wat ook puur biologisch is, is wild. Dat wordt ons geleverd door de plaatselijke jagers.

Ook maken we dankbaar gebruik van streekproducten van de streekproducenten van het Gilde van Streekrestaurants.
Kijk maar eens op www.streekrestaurants.nl
Hier vindt u alle samenwerkende streekrestaurants en streekgenoten.